search

Ajutor pentru infiintare de firma, de la Gaminvest

Daca te-ai decis ca e timpul sa infiintezi o firma insa nu stii de la ce sa pornesti, poti solicita ajutor. Gaminvest iti pune la dispozitie acest serviciu, care te poate indruma catre solutia buna pentru afacerea ta. In functie de ceea ce iti doresti sa deschizi, respectiv PFA sau SRL, specialistii te vor ajuta cu unele dintre cele mai bune sfaturi si eficienta a serviciului in doar 4-5 zile lucratoare. Solicita ajutor pentru infiintarea firmei dorite!

Gaminvest iti ofera ocazia de a evita complet birocratia si deplasarile fara sens pentru deschiderea propriei firme. O poti face online, de acasa, fara sa fie necesar sa parasesti propriul confort. Chiar si asa, daca iti doresti sa o deschizi pe cale traditionala, poti sa mergi la sediul Gaminvest si sa discuti planurile tale de viitor. In cazul in care doresti sa deschizi o firma online, trebuie doar sa urmezi 4 pasi simpli direct pe site-ul lor. 

Compania dispune de o multime de experti in acest domeniu care te vor ajuta sa infiintezi o firma online. Trebuie doar sa completezi un formular, sa trimiti pe e-mail cateva documente solicitate, sa semnezi electronic actele pregatite si mai apoi sa astepti prin curier dosarul noii tale firme. Pe site ai la dispozitie si pretul unui astfel de proces, cat si procesul pentru firmele deschise pe cale clasica.

Solicita ajutor pentru infiintarea firmei dorite!

Birocratia de la noi din tara este cunoscuta pentru aspectele sale mai putin benefice si utile. Tocmai din acest motiv, Gaminvest vine in ajutorul tau cu serviciul de infiintare firma. Acest serviciu include mai multe aspecte, printre care se numara consultanta garantata de care au nevoie toti clientii. Specialistii te vor indruma catre o solutie buna si iti vor comunica toate aspectele pentru a face alegerea corecta.

Tot in materie de acest serviciu, ai inclusa redactarea, depunerea, ridicarea si transmiterea documentelor. Acesti pasi sunt vitali in deschiderea unei firme si poti alege ca expertii in domeniu sa faca acest lucru pentru tine. In acest fel, nu mai trebuie sa te deplasezi la diferite institutii si sa astepti ore in sir pentru finalizarea documentelor.

Gaminvest se va ocupa si de procedura de infiintare propriu-zisa, cat si de un bonus de contabilitate online. Practic ai toti pasii necesari pentru infiintarea firmei la dispozitia ta online. Nu trebuie decat sa soliciti acest serviciu!

Diferite servicii pentru persoanele fizice sau juridice

Site-ul gaminvest.ro iti prezinta toate serviciile pe care le poti accesa ca si persoana fizica sau juridica. Firma se ocupa atat de infiintarea unei companii, cat si de imobiliare, contabilitate, fonduri europene si recrutarea de personal. 

In ceea ce priveste imobiliarele, poti alege sa inchiriezi o casa, un apartament, o cladire de birouri, un spatiu industrial sau sa fii tu cel care pune spre inchiriere. De asemenea, ai ocazia de a deveni partener, prin dezvoltarea unor numeroase oportunitati de afaceri. In acest caz sunt incluse terenurile pe care le poti cumpara sau inchiria spre dezvoltarea unor cladiri. 
 
Contact: 
str. Cuza Voda, nr. 28, ap 16, CP 410021, Oradea
+4 0359 481 084
contact@gaminvest.ro
 


NOU: Balanta de verificare de la A la Z.
Analize, corelatii, studii de caz


Ghid practic pentru valorificarea eficienta
a informatiilor din balanta de verificare

...vezi detalii AICI >>


 
Noutati contabile 1711663200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice